Gratis verzending vanaf €10,-

Top producten

Kliklijsten bestellen bij de Kliklijstenhandel

Kliklijsten behoren tot de meest populaire lijsten in Nederland. Kliklijstenhandel biedt een breed assortiment aan kliklijsten tegen scherpe prijzen. Tevens heeft u een ruime keuze in profielbreedtes, types en formaten en is de door u bestelde kliklijst snel in huis.

Makkelijk uw kliklijst vinden

Kliklijstenhandel is zo ingericht dat u makkelijk en eenvoudig kliklijsten kunt vergelijken en vinden. Bekijk onze kliklijst aanbiedingen, top 9 kliklijsten of kijk op de pagina waar wij advies over kliklijsten geven. Dit alles om u beter te helpen bij uw keuze.

Hulp bij keuze kliklijsten

Kliklijsten zorgen ervoor dat uw reclame, posters en menu's goed tot hun recht komen. Heeft u advies nodig of heeft u vragen over welke kliklijst het beste bij uw doeleinde past? U kunt een e-mail sturen naar verkoop@signerie.nl of telefonisch contact met ons opnemen via 085-4890032. 

Kliklijstenhandel is onderdeel van Signerie. Maak kennis met ons bedrijf via onze bedrijfsfilm: Kliklijsten en Signerie.

Garantie en defecten

Signerie hecht grote waarde aan de kwaliteit van zijn assortiment en het verbeteren ervan. Om u als klant te verzekeren van een kwaliteitsproduct, geldt op al onze producten een standaard garantieperiode van twee jaar. Wanneer u een defect product heeft, vragen wij u om het volgende te doen:

Stap 1: 

Maak één of meerdere foto's waarop duidelijk zichtbaar is wat het probleem met uw product is.

Stap 2: 

Stuur uw foto's naar info@signerie.nl en vermeldt duidelijk welk defect u heeft geconstateerd.

Stap 3: 

Onze kwaliteitsafdeling zal uw klacht direct in behandeling nemen. Vervolgens neemt een medewerker van Signerie zo snel mogelijk contact met u op om een Pick-up & Return te regelen voor het defecte product. Er zal tevens een afleverdatum ingepland worden voor het eventueel toesturen van een vervangend product. 

 

 

Copyright 2018 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.