Gratis verzending vanaf €10,-

Top producten

Kliklijsten bestellen bij de Kliklijstenhandel

Kliklijsten behoren tot de meest populaire lijsten in Nederland. Kliklijstenhandel biedt een breed assortiment aan kliklijsten tegen scherpe prijzen. Tevens heeft u een ruime keuze in profielbreedtes, types en formaten en is de door u bestelde kliklijst snel in huis.

Makkelijk uw kliklijst vinden

Kliklijstenhandel is zo ingericht dat u makkelijk en eenvoudig kliklijsten kunt vergelijken en vinden. Bekijk onze kliklijst aanbiedingen, top 9 kliklijsten of kijk op de pagina waar wij advies over kliklijsten geven. Dit alles om u beter te helpen bij uw keuze.

Hulp bij keuze kliklijsten

Kliklijsten zorgen ervoor dat uw reclame, posters en menu's goed tot hun recht komen. Heeft u advies nodig of heeft u vragen over welke kliklijst het beste bij uw doeleinde past? U kunt een e-mail sturen naar verkoop@signerie.nl of telefonisch contact met ons opnemen via 085-4890032. 

Kliklijstenhandel is onderdeel van Signerie. Maak kennis met ons bedrijf via onze bedrijfsfilm: Kliklijsten en Signerie.

Wat is een wissellijst?

Een wissellijst is een lijst gemaakt van aluminium of hout, met daarin een voorplaat van (plexi)glas. De luxe uitstraling van een wissellijst, maakt deze geschikt voor bijvoorbeeld het inlijsten van kunst, diploma’s of een mooie foto.

In tegenstelling tot kliklijsten gaat het verwisselen van de inhoud via de achterzijde van de lijst. Dit maakt wissellijsten vooral geschikt voor het inlijsten van prints die een prominente plek krijgen in uw woning, kantoor of winkel. De grote verscheidenheid aan soorten zorgt ervoor dat er een wissellijst is voor iedere situatie.

 

Maatwerk

Wellicht bent u op zoek naar een wissellijst in een kleur of afmeting die niet op de site staat of maakt de grote diversiteit aan wissellijsten het lastig om een keuze te maken. Onze productexperts denken graag met u mee om zo tot de beste oplossing te komen voor uw situatie.

Neem contact op met onze afdeling verkoop via het nummer: 085-4890032. Indien u uw vraag per e-mail wilt stellen, kunt u dit doen via verkoop@signerie.nl

 

Populaire wissellijsten:

Wissellijsten Zilver Wissellijsten Hout Wissellijsten Zwart
Wissellijsten Goud Wissellijsten Wit Wissellijsten Rood

Copyright 2018 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.