Gratis verzending vanaf €10,-

Top producten

Kliklijsten bestellen bij de Kliklijstenhandel

Kliklijsten behoren tot de meest populaire lijsten in Nederland. Kliklijstenhandel biedt een breed assortiment aan kliklijsten tegen scherpe prijzen. Tevens heeft u een ruime keuze in profielbreedtes, types en formaten en is de door u bestelde kliklijst snel in huis.

Makkelijk uw kliklijst vinden

Kliklijstenhandel is zo ingericht dat u makkelijk en eenvoudig kliklijsten kunt vergelijken en vinden. Bekijk onze kliklijst aanbiedingen, top 9 kliklijsten of kijk op de pagina waar wij advies over kliklijsten geven. Dit alles om u beter te helpen bij uw keuze.

Hulp bij keuze kliklijsten

Kliklijsten zorgen ervoor dat uw reclame, posters en menu's goed tot hun recht komen. Heeft u advies nodig of heeft u vragen over welke kliklijst het beste bij uw doeleinde past? U kunt een e-mail sturen naar verkoop@signerie.nl of telefonisch contact met ons opnemen via 085-4890032. 

Kliklijstenhandel is onderdeel van Signerie. Maak kennis met ons bedrijf via onze bedrijfsfilm: Kliklijsten en Signerie.

Wat is een kliklijst?

Een kliklijst is een systeem voor het eenvoudig inlijsten van posters. Deze posters worden vaak tijdelijk toegepast en daarom is het belangrijk dat deze snel en gemakkelijk vervangen kunnen worden. In openbare ruimtes wordt vaak gebruikgemaakt van een beveiligde versie, om zo te voorkomen dat de poster uit de kliklijst wordt gehaald. De kliklijst is dus ideaal voor professioneel gebruik en om tijdelijk acties te communiceren. Afhankelijk van het type kliklijst zijn er afmetingen mogelijk van A6 tot zelfs abri formaat dat gelijkstaat aan het formaat van een bushokje.

Al onze kliklijsten zijn uitgerust met een front-loader profiel, voor het snel en gemakkelijk wisselen van posters.

 

Accessoires voor kliklijsten

Voor kliklijsten zijn er verscheidene accessoires verkrijgbaar. Wanneer bijvoorbeeld de folie van uw kliklijst is beschadigd of wanneer u de kliklijst wilt bevestigen aan het plafond of aan de wand, kunt u onder het kopje Kliklijst Accessoires de benodigde accessoires vinden.

 

Populaire Kliklijsten:

Kliklijsten in 15mm profiel Kliklijsten in 25mm profiel

Copyright 2018 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.