Gratis verzending vanaf €10,-

Top producten

Kliklijsten bestellen bij de Kliklijstenhandel

Kliklijsten behoren tot de meest populaire lijsten in Nederland. Kliklijstenhandel biedt een breed assortiment aan kliklijsten tegen scherpe prijzen. Tevens heeft u een ruime keuze in profielbreedtes, types en formaten en is de door u bestelde kliklijst snel in huis.

Makkelijk uw kliklijst vinden

Kliklijstenhandel is zo ingericht dat u makkelijk en eenvoudig kliklijsten kunt vergelijken en vinden. Bekijk onze kliklijst aanbiedingen, top 9 kliklijsten of kijk op de pagina waar wij advies over kliklijsten geven. Dit alles om u beter te helpen bij uw keuze.

Hulp bij keuze kliklijsten

Kliklijsten zorgen ervoor dat uw reclame, posters en menu's goed tot hun recht komen. Heeft u advies nodig of heeft u vragen over welke kliklijst het beste bij uw doeleinde past? U kunt een e-mail sturen naar verkoop@signerie.nl of telefonisch contact met ons opnemen via 085-4890032. 

Kliklijstenhandel is onderdeel van Signerie. Maak kennis met ons bedrijf via onze bedrijfsfilm: Kliklijsten en Signerie.

Ruilen & Retourneren

Is uw product beschadigd, of komt het niet overeen met wat u had verwacht? U kunt uw bestelling binnen 14 dagen ruilen of retourneren.

Volg voor ruilen & retourneren het volgende stappenplan:

Stap 1:

Neem per telefoon of mail contact op met Signerie om aan te geven wat er geruild of geretourneerd moet worden.

Het team van Signerie is bereikbaar onder:

Stap 2:

Onze klantenservice regelt een pick-up & return bij een van onze vervoerders. De kosten zijn conform wat de vervoerder rekent voor het betreffende pakket. De vervoerder haalt vervolgens het pakket bij u op, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Eventuele schade tijdens het retour transport is dan voor onze rekening.

Stuurt u het pakket zelf retour, dan is eventuele schade die door de vervoerder wordt veroorzaakt voor uw eigen rekening. Uiteraard kunt u overleggen met de vervoerder wat er mis is gegaan. Wij raden aan het transport bewijs altijd 14 dagen te bewaren.

Stap 3:

Nadat ons magazijn het pakket heeft ontvangen, wordt dit gecontroleerd. Na de controle wordt uw bestelling afgehandeld conform de afspraak die met u is gemaakt. Bij terugbetaling ontvangt u via de mail een creditnota. Hiermee is de bestelling afgehandeld.

 

 

Copyright 2018 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.