Header Signerie 10 Euro verzending

Nieuws

Waterdichte fotolijsten voor buiten
22 december 2017

Waterdichte fotolijsten voor buiten zijn het antwoord op een eeuwenoud probleem. Hoe zorg je ervoor dat je foto ook buiten mooi blijft? Deze bijzonder praktische fotolijsten worden ook gevoerd onder de naam "Kliklijst Waterdicht".

Veelzijdige A1 Kliklijsten
18 augustus 2017
Waar u uw A1 kliklijst ook op gaat hangen, in ons ruime assortiment vindt u altijd de perfecte A1 kliklijst. Van de elegante look van de 15mm kliklijsten tot de robuuste 32mm kliklijsten, Wij hebben altijd een kliklijst die past bij uw inrichting.
Opzoek naar waterdichte A3 kliklijsten?
26 mei 2017

Kliklijsten worden voor tal van dingen gebruikt. Neem bijvoorbeeld het tonen van menukaarten, posters of vluchtplattegronden. Het kan dan erg fijn zijn om een waterdichte kliklijst aan te schaffen, zodat de inhoud beschermd blijft.

Kliklijsten met verschillende profielbreedtes
28 april 2017
Kliklijsten zijn verkrijgbaar in verschillende profielbreedtes. De dikte van het profiel is bepalend voor de stijl en de uitstraling van de kliklijst.
Kliklijst A4 als meest verkocht
16 maart 2017

De kliklijst A4 is de meest verkochte kliklijst uit ons assortiment. Dit heeft er mee te maken dat deze kliklijst perfect aansluit bij het meest gebruikte papier formaat. Dit is ook de reden dat je deze kliklijsten veel tegenkomt in openbare ruimtes en grote gebouwen.

Top-kwaliteit kliklijsten bij Kliklijstenhandel
17 november 2016

U bent op zoek naar een mooie kliklijst van top-kwaliteit en voor een geweldig scherpe prijs? Stop met zoeken! Signerie’s Kliklijstenhandel heeft namelijk alles wat u nodig heeft. Wij hebben een groot assortiment kliklijsten in allerlei vormen, maten en kleuren. Binnen of buiten? Met of zonder slot? Enkel- of dubbelzijdig? Wij hebben dé kliklijst voor u!

Afwijkende formaten kliklijsten
11 maart 2016

Bent u op zoek naar een kliklijst in een andere afmeting dan een A- of B-formaat? Vanaf nu vindt u bij de Kliklijstenhandel ook kliklijsten in afwijkende maten.

Kliklijstenhandel is uitgebreid
10 februari 2016

Bij de Kliklijstenhandel vindt u naast ons bestaande assortiment nu een nieuw type kliklijst. Deze kliklijst heeft een profieldikte van 20 millimeter en is daarmee de ideale tussenmaat.

Kliklijsten in de meest effectieve maten
29 januari 2016

Zoekt u kliklijsten? Bij de Kliklijstenhandel van Signerie vindt u talrijke kliklijsten in verschillende modellen. In dit bericht leest u welk type kliklijst het meest effectief en meest gewild is.

Kliklijsten voor elk doeleinde
29 oktober 2015

Bent u opzoek naar kliklijsten? Bij ons vindt u kliklijsten in alle soorten en maten en voor alle gelegenheden. Of u nu opzoek bent naar kliklijsten voor binnen of kliklijsten met verlichting, bij de Kliklijstenhandel bent u altijd aan het goede adres.

Bel Mij Terug

Tip Kliklijst Aluminium 25mm

Wissellijst Zwart

Copyright 2018 Signerie B.V. Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.