Gratis verzending vanaf €75,-

Top producten

Kliklijst A4 als meest verkocht

16 maart 2017

Kliklijst A4 als meest verkocht

De kliklijst A4 is de meest verkochte kliklijst uit ons assortiment. Dit heeft er mee te maken dat deze kliklijst perfect aansluit bij het meest gebruikte papier formaat. Dit is ook de reden dat je deze kliklijsten veel tegenkomt in openbare ruimtes en grote gebouwen, omdat ze ideaal zijn voor het weergeven van informatieposters en plattegronden.

Kliklijst A4 in diverse varianten

De kliklijst A4 is verkrijgbaar in verschillende varianten, de meest  populaire variant is de kliklijst aluminium a4 25mm. Deze kliklijst heeft een zeer goede verhouding tussen prijs en kwaliteit en past met zijn mooie ronde aluminium profiel in vrijwel iedere ruimte.

Naast deze kliklijst met een 25mm profiel, heeft u ook de keuze andere breedtes. Zoals de smalle 15mm kliklijst en de robuuste 32mm kliklijst. Ook kunt u kiezen uit verschillende kleuren, zo hebben wij de mooie kliklijst zwart 20mm en de bijzondere kliklijst hout.

Naast de verschillende kleuren en breedtes, hebben wij ook kliklijsten die geschikt zijn voor specifieke toepassingen. Denk hierbij aan aflsuitbare kliklijsten zoals de kliklijst inbus en de kliklijst inbus waterdicht.

Extra voordelige kliklijsten A4

Alle kliklijsten A4 zijn bij ons zeer voordelig, maar naast deze scherpe prijzen ontvangt u bij ons ook nog eens hoge staffelkortingen die op kunnen lopen tot en met 55%. Dus hoe meer kliklijsten u koopt, des te voordeliger deze worden per stuk

 

Kliklijsten Aluminium A4 25mm

« Terug

 

Signerie Twitter Signerie YouTube Signerie Facebook

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.