Gratis verzending vanaf €75,-

Top producten

Top-kwaliteit kliklijsten bij Kliklijstenhandel

17 november 2016

Top-kwaliteit kliklijsten bij Kliklijstenhandel

U bent op zoek naar een mooie kliklijst van top-kwaliteit en voor een geweldig scherpe prijs? Stop met zoeken! Signerie’s Kliklijstenhandel heeft namelijk alles wat u nodig heeft. Wij hebben een groot assortiment kliklijsten in allerlei vormen, maten en kleuren. Binnen of buiten? Met of zonder slot? Enkel- of dubbelzijdig? Wij hebben dé kliklijst voor u!

Kliklijst A4

Een van onze populairste kliklijsten is de Kliklijst A4. Deze kliklijsten zijn ideaal voor posters, plattegronden en alles wat u maar zelf kunt printen. Deze kliklijst hebben wij ook nog eens in veel verschillende modellen. Kijk eens naar onze Kliklijst Zwart A4 20mmDeze lijst is stevig, stijlvol en is daarnaast prijstechnisch een zeer goede keuze.

Kliklijst A3

Zoekt u toch kliklijsten in een maatje groter? Dan hebben wij de Kliklijst A3 voor u. Deze maat kliklijst valt meer op dan de kliklijst A4, waardoor uw reclame, foto’s of posters goed voor de dag komen. Hang de lijst buiten op, zodat ook toevallige voorbijgangers uw poster te zien krijgen. Onze Kliklijst Waterdicht A3 25mm is hiervoor een van uw beste keuzes. De lijst is 100% waterdicht en zal uw reclame in weer en wind droog houden.

Kliklijstenhandel A4 en A3

« Terug

 

Signerie Twitter Signerie YouTube Signerie Facebook

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.