Gratis verzending vanaf €75,-

Top producten

Kliklijsten met verschillende profielbreedtes

28 april 2017

Kliklijsten met verschillende profielbreedtes

Kliklijsten zijn op de kliklijstenhandel verkrijgbaar in verschillende profielbreedtes. De dikte van het profiel is bepalend voor de stijl en de uitstraling van de kliklijst. Hieronder wat meer informatie over de verschillende profielen van de kliklijsten.

Kliklijsten met een elegant profiel

Wij hebben diverse kliklijsten in ons assortiment, die voorzien zijn van mooi slank en elegant profiel. Deze kliklijsten zijn door hun smalle profiel ook zeer geliefd als fotolijst, of posterlijst. Kliklijsten met een smal profiel hebben wij in de maten 15mm en 20mm, maar ook de kliklijsten 25mm zouden wat ons betreft tot deze categorie kunnen behoren.

Stevige kliklijsten

Bent u op zoek naar een wat stevigere kliklijst? Bijvoorbeeld omdat het een groot formaat betreft, of omdat er een wat stevigere kliklijst nodig is. Wij hebben ook kliklijsten met een 32mm profiel, deze hebben ook een iets andere vorm waardoor er een nog steviger profiel ontstaat.

Kliklijsten met een functioneel profiel

Naast stevige kliklijsten met een 32mm profiel, treft u bij ons ook kliklijsten met speciale eigenschappen. Zo hebben wij kliklijsten die waterdicht zijn, of beveiligd die met een inbus aflsuitbaar zijn.

Kliklijsten

« Terug

 

Signerie Twitter Signerie YouTube Signerie Facebook

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.