Gratis verzending vanaf €75,-

Top producten

Kliklijsten voor elk doeleinde

29 oktober 2015

Kliklijsten voor elk doeleinde

Bent u opzoek naar kliklijsten? Bij ons vindt u kliklijsten in alle soorten en maten en voor alle gelegenheden. Of u nu opzoek bent naar een kliklijst voor binnen of kliklijsten met verlichting, bij de Kliklijstenhandel bent u altijd aan het goede adres.

Kijkt u eens naar onze populaire kliklijsten. Hier vindt u kliklijsten met een 15mm profiel, 25mm profiel of zelfs een 32mm profiel. Elk van deze kliklijsten heeft zijn eigen charme.

Kliklijsten voor buiten

Bij ons vindt u ook de serie Kliklijsten Buiten. Bijvoorbeeld de serie Kliklijsten Waterdicht 25mm zijn 100% waterdicht en daarom geschikt voor regenachtige weersomstandigheden.

Zoekt u meer zekerheid bij uw out door reclame? Dan raden wij onze Kliklijst Inbus Waterdicht serie aan. De kliklijsten van dit type zijn voorzien van een inbusslot, dat hen beveiligt tegen vandalisme en ze zijn bovendien ook waterdicht.

Kliklijsten met verlichting

Onze LED kliklijsten zijn een mooi voorbeeld van succesvol reclame maken. Dit type kliklijst is makkelijk aan het plafond te bevestigen en kan aan weerszijden van een poster voorzien worden. De LED verlichting zorgt bij deze kliklijsten voor extra nadruk.

Voor advies bij de keuze van uw kliklijsten, kunt u altijd contact met ons opnemen door te mailen naar verkoop@signerie.nl

« Terug

 

Signerie Twitter Signerie YouTube Signerie Facebook

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.