Gratis verzending vanaf €75,-

Top producten

Kliklijstenhandel.nl een booming webwinkel

25 augustus 2015

Kliklijstenhandel.nl een booming webwinkel

Breed assortiment

De kliklijstenhandel is een van onze grootste webwinkels. We hebben een breed assortiment aan kliklijsten in verschillende maten en altijd van kwaliteitsmateriaal. Zo kunt u kiezen voor een kliklijst met aluminiumprofiel of voor Kliklijst Hout. U heeft bij ons ook de keuze uit smalle profielen, die bijdragen aan een elegante look, of voor brede profielen voor een meer robuust voorkomen.

Gemakkelijk en duurzaam

De kliklijsten van Signerie zijn makkelijk in gebruik. Ze zijn ideaal als u snel en eenvoudig wilt presenteren en voor advertenties of reclames die regelmatig verwisseld moeten worden. De Kliklijst LED dubbel is dubbelzijdig en verlicht, wat hem zeer geschikt maakt voor het gebruik voor uw raam. Hij is bovendien erg duurzaam: de LED-lamp is energiebesparend en heeft een langere levensduur dan tl-verlichting. Ook is hij licht van gewicht en dun, wat zijn gebruiksgemak verhoogt.

Ook in ons assortiment kunt u de Kliklijst Waterdicht treffen. Deze is veilig in gebruik bij verschillende weersomstandigheden en daarom uitstekend voor buitengebruik. Of wat dacht u van Kliklijst Beveiligd? Deze kliklijst is voorzien van een veiligheidsprofiel en u ontvangt een raamsleutel om het profiel open te maken.

Welke vorm of kleur uw voorkeur u ook heeft, wij bieden de meeste keus in kliklijsten en accessoires.

Neem een kijkje in onze webshop en beslis zelf!

« Terug

 

Signerie Twitter Signerie YouTube Signerie Facebook

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.